Dansk mesterskab til Fortuna

18. jun 2016

Fortuna sluttede sæsonen med guld og kæmpepokal

Med en 2-1-sejr over Brøndby i sæsonens sidste kamp sikrede Fortuna Hjørring sig det danske mesterskab 2015-16. Allerede to gange tidligere i år har Fortuna sikret sig nationale mesterskaber, nemlig i Futsat og Pokalmesterskabet. Samtidig blev holdet vinder af en fornemt besat indendørs turnering i Nordtyskland. Bedre kan man ikke ønske sig i et jubilæumsår. Fortuna fejrer sit 50 års jubilæum den 29.oktober.

Mesterskabskampen mod Brøndby var en spændende oplevelse.

Fortuna bragte sig foran efter 23 minutters spil på et mål scoret af Sarah Dyrehauge

Fortuna have så det meste af spillet og kontrollerede slaget ganske godt, men det blev Brøndby, der scorede næste gang. Tre minutter før pausen b lev der udlignet til 1-1.

Det kunne være blevet en skæbnesvanger dukkert, hvi ikke Fortuna var kommet så strålende fra start i anden halvleg. Efter kun små fem minutter score Frederikke Thøgersen til 2-1, og den stilling holdt kampen ud.

Sejren kunne nemt være blevet større, da Fortuna havde meget fornemme forsøge, der lige så godt kunne have resulteret i mål.

Men Fortuna-pigerne er meget tilfredse med 2-1-sejren, der betyder, at de slutter turneringen 5 points foran nummer to, Brøndby.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder