Mathias Bengtsson på eliteopgaver i Fortuna

01. dec 2023

29-årige Mathias Bengtsson tiltræder den 1. januar 2024 en nyoprettet stilling som Head of Academy Operations and recruitment i Fortuna Hjørring og Dana Cup Academy. Samtidig indgår Mathias i Fortunas trænerteam, hvor han bliver ansvarlig for U13-14 miljøet.

Mathias er en ”gammel kending” i Fortuna, hvor han ind til sæsonafslutningen 2023 var assistenttræner på holdet i Gjensidige Kvindeliga.

Med Mathias Bengtsson i den nye stilling er der hentet en træner og leder, der har enorm erfaring på eliteplan, og som der er stort kendskab til i Fortuna-/Dana Cup-koncernen.

Mathias er ansat på fuld tid, og hans stillingsbeskrivelse rummer flere elementer.

Han skal være ansvarlig for rekruttering ungdoms-eliteholdene og til Dana Cup Academy.

Mathias Bengtsson

Sammen med klubbens Head of Coaching, Nikolaj Dorff Kristensen, skal han drive Fortunas talentprogram til niveauforhøjelse.

Mathias Bengtsson kendt fra posten som, assistenttræner på Fortunas kvindeligahold.

Fortunas ambition er bl.a. en øget indsats i relation til samspilsklubberne og herigennem medvirke til en højere kvalitet i regionens pige- og kvindefodbold.

Med indsatsen fra yngste niveau og op, bliver der også tale om at understøtte Fortuna Hjørrings bestræbelser på at bevare positionen i toppen af dansk kvindefodbold.

-Vi kender jo Mathias, og han er efter min mening den bedst tænkelige til disse elite-prægede opgaver. Jeg ser frem til samarbejdet med Mathias, siger Head of Coching Nikolaj Dorff Kristensen.

 

Yderligere oplysninger hos

Head of Coaching Nikolaj Dorff Kristensen tlf. +45 30 55 05 13

 

 

 

Flere nyheder