Målorgie i Odense

21. sep 2019

 37J87861red 

13 mål og Fortuna stod for de otte
Fortuna havde revanche til gode, da holdet lørdag løb på banen i Odense. For 14 dage siden var Odense Q i Hjørring og kunne rejse hjem med en 3-2-sejr. Den kunne Fortuna ikke have siddende på sig! Så holdet revancherede sig i Odense med en sejr på 8-5.
Det så ellers mørkt ud fra kampstartaf. Allerede efter 2 minutter bragte Cecilie Floee hjemmeholdet foran og kun 5 minutter senere sørgede Tenna Kappel for, at der stod 2-0 på tavlen. Der var optræk til yderligere en sensation, men så var Fortuna pludselig provokeret så meget, at der kom gang i spillet. To hurtige mål - i 9. og 12. minut - ved Agnethe Nielsen og Emma Snerle skaffede udligningen, men det var ikke nok til at Odense Q var slået.
Fynboernes Julia Hansen sendte i det 19. minut sit hold foran på 3-2.
Den føring holdt i 3 minutter. Det var Sara Holmgaard, der først scorede til 3-3 og seks minutter senere, i kampens 28. minut bragte Fortuna foran for første gang. Og nu havde Fortuna fået fat. I de sidste tre minutter inden pausen scorede Caroline Møller og Sofie Lundgaard, så Fortuna kunne gå til pausen med en tremåls føring, og komme ind til anden halvleg ved stillingen 3-6.
7 minutter inde i den halvleg bragte Caroline Møller Fortuna op på 3-7, og man forventede så småt, at det kunne blive en meget stor sejr.
I stedet ville Odense Q igen lege med. Først - i det 72. minut - gjorde Tenna Kappel det til 7-7 og syv minutter senere var det Cecilie Floee, der scorede til 5-7.
Det blev dog Fortuna, der afsluttede den enorme scoringsserie, da Caroline Møller 10 minutter før tid scorede til slutstillingen 5-8.
En yderst fortjent Fortuna-sejr, der nok kunne være blevet an anelse større. At Odense Q fik lov til at score fem gange var lidt af en foræring.
Nu sunder Fortuna sig oven på den målrige indsats og er begyndt opladningen til onsdagens kamp i UEFA Womens Champions League mod albanske Vllaznia. Det er returkamp. Fortuna vandt med 1-0 i Albanien. Så der er forventninger til at komme frem til yderligere en runde i den internationale turnering. Næste gang er det 8. dels finalerne, som der trækkes lod til den 30. september.
Onsdagens kamp - 16. dels finale - på Nord Energi Arena fløjtes op kl. 18.

Flere nyheder