Måltørst op til kampen mod AGF

13. okt 2023

Lørdag kl. 13 møder Signe Baattrup og de øvrige på Fortunas ligahold AGF på Nord Energi Arena.

To hold – begge med 7 points på ligaens 5. og 6. plads – tørner lørdag kl. 13 sammen på Nord Energi Arena i Gjensidige Kvindeligas grundspil. Fortuna tager i mod århusianske AGF i et opgør der skal afgøre, hvem der efter lørdag er kommet på 10 points, og hvem der bliver hængende.

Begge hold møder op til lørdagens kamp med fornem indsats fra seneste runde.

AGF hentede en 2-0-sejr i bundopgøret mod AaB og Fortuna leverede en fornem spillemæssig indsats og et 0-0-resultat på udebane mod de seneste  to års danske mestre fra HB Køge.

Der er således optimisme hos lørdagens hold. Umiddelbart befinder favoritværdigheden sig hos hjemmeholdet, men i Fortuna er man yderst forsigtig med at tage noget for givet.

Indstillingen hos trup og stab i Fortuna er at der gås seriøst til hver eneste kamp, spillet forbedres og effektiviseres, så kommer resultaterne også.

Det har skortet på scoringer her ved grundspillets indledning. Der er plads til forbedringer, når der kun er scoret seks mål i seks kampe - en score, der i øvrigt gælder begge hold.

Hos AGF håber man naturligvis at den positive oplevelse fra AaB-kam kan gentages.

Der er således udsigt til en spændende kamp, som tilskuerne er inviteret til uden entre-betaling. Dagens kampsponsor Dana Cup betaler billetten. Den skal så ”købes” via Fortunas hjemmeside. Fribilletten rekvireres med koden danacup.

KØB BILLETTEN HER!

Så kan man også være med til at overvære valget af kampens Fortuna-spiller, der udpeges af kampsponsor.

Flere nyheder