Lokalopgør på Nord Energi Arena

04. maj 2022

Fredag kl. 19:00 danner Nord Energi Arena rammen om et lokalopgør, der oven i købet er en generalprøve til Finalekampen i Gjensidige Pokal. Fortuna møder det andet nordjyske ligahold FC Thy-ThistedQ. Her er der tradition for uforudsigelige kampe og spændende opgør. Man kan oven i købet forestille sig, at den førstkommende fredags aftenopgør bliver ekstra spændende. De to hold skal nemlig - en uge senere - møde hinanden endnu engang og så er det til Finalen i Gjensidige Kvindepokal.

Efter seneste rundes ligakampe stiller Fortuna op med en succes i ryggen, mens Thy-Thisted kommer med en stor skuffelse.

Fortuna var i seneste weekend en tur i København, hvor en velspillet kamp mod Brøndby ende 0-2 og gav tre points med hjem til Hjørring.

Thy-Thisted derimod fik en enorm skuffelse i hjemmekampen mod Kolding IF. Thyboerne havde forinden den kamp to fornemme resultater. Først sejr over Brøndby og så uafgjort 2-2 mod ligaens tophold fra HB Køge. Men så gik det galt mod Kolding IF. Thy-Thisted kunne med en sejr her komme på ligaens tredjeplads, men i stedet blev det til et skuffende nederlag på 1-3.

Seneste weekends kampe betyder, at det er ligaens nr. to Fortuna, der møder nummer fire. Thy Thisted har 25 points, mens Fortuna ligger på andenpladsen med 46 points.

At der er 21 points mellem fredagens to hold betyder ikke, at man blot kan udpege en storfavorit. Thy-Thisted er kendt for at kunne mobilisere enorm kampgejst, og det vil helt sikkert ske fredag aften.

Men Fortuna giver ikke ved dørene. Her vil holdet, der allerede har kvalificeret sig de europæiske mesterholds turnering, gøre alt for, at afstanden til HB Køge ikke skal blive større de nuværende 6 points. Og så vil spilleren allerede her fredag helst markere styrkeforholdet, inden det en uge senere igen går løs mellem de to hold i pokalfinalen også på Nord Energi Arena.

Den kamp kan der allerede KØBES BILLET TIL HER!

Flere nyheder