Lokal opgør i festlige omgivelser

28. sep 2023

Når Fortuna og AaB søndag kl. 15 mødes på Nord Energi Arena i Hjørring er der lagt op til en spændende kamp, og der er lavet en ekstra indsats for, at det ikke udelukkende er spillerne, der skal have en større oplevelse.

Det skal også være de – forhåbentlig mange – der kommer ind på tilskuerpladserne.

Fortuna og Sparekassen Danmark er gået sammen om at etablere den helt rigtige arena.

Sparekassen Danmark er kampsponsor. Derfor kan der hentes kampbilletter – 5 stk. pr. person – hos Sparekassen Danmark i Brinch Seidelinsgade 10.

I de seneste dage har Fortuna forberedt sig til dette opgør. De to hold ligger meget lige i Gjensidige Kvindelige, hver med 3 points, så det er yderst afgørende points, der spilles om.

  • Vi glæder os til at komme i kamp igen efter en friweekend pga. landsholdsaktiviteter. Vi har haft spillere med det rumænske, finske og bela-russiske landshold samt det danske U19-landshold, så nu skal de alle til at kæmpe hjemme for Fortuna, siger cheftræner Lene Terp, der også er ganske optimistisk forud for weekenden.
  • I den seneste kamp mod Brøndby viste vi i store dele af kampen det, som vi gerne vil spillemæssigt, og det vil vi gøre alt for at bygge videre på i søndagens kamp mod AaB.

I spillertrup og stab ser man også frem til, at der komme mange folk på stadion.

  • Det er på alle måder mere festligt at spille, når der er rigtig mange tilskuere på stadion, siger Lene Terp videre.
  • Så sker der noget specielt både på og udenfor banen. Så vi håber, at det vælter ind med folk, og at det bliver starten på en endnu større tilskueropbakning. Alle skal komme igen næste gang – og tager flere venner med.

Når man ikke at hente billetter hos Sparekassen Danmark skal de KØBES VIA FORTUNAS HJEMMESIDE

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder