Ligaens nummer et og tre mødes i pokalbrag

30. jun 2020

20200701 Gaar efter pokalen 37J5102

Onsdag kl. 18 går det igen løs på Nord Energi Arena. De nybagte danske mestre fra Fortuna skal ud i semifinalekampen i Sydbank Pokalen. Modstanderen er ligaens bronzevinder fra FC Nordsjælland.
Fortuna har banet sig vej til semifinalen med sejre over AaB, Vejle og VSK Århus og men en samlet målscore på 15-2, mens FC Nordsjællands vej er gået over Herlufsholm GF, Fredensborg og Brøndby med målscoren 11-4.
Mødet med FC Nordsjælland skulle oprindeligt have være en dobbeltkamp. Nu er den erstattet af én kamp, som altså spilles onsdag aften i Hjørring.
Så i stedet for at starte sæsonen i Farum i marts runder Fortuna, rent hjemmebanemæssigt, af sidst på sæsonen.
Det kræver således kun en enkelt kamp for at komme i finalen på lørdag i Thisted, hvor Fortuna, kan sikre sig The Double!
- Vi har set frem til denne semifinale i pokalturneringen og ved, at vi hurtigste muligt skal finde den fornødne energi frem mod kampen, siger Fortunas cheftræner Niclas Hougaard.
- Det er et FCN-hold, der har sin styrke i presspillet, og det hold vil gerne erobre bolden højt og forsøge at straffe os derigennem.
- Vi havde, senest vi mødte FCN, et rigtig godt tag på dem, og kontrollerede kampen fint både defensivt og offensivt. Det ønsker vi at gøre igen, men selvfølgelig med et par justeringer ud fra de mange erfaringer, vi har gjort os i dette korte slutspil.
- Det vigtigste bliver at kunne imødekomme den intensitet, som FCN vil forsøge at komme med, samtidig med at vi også kan fortsætte med at kreere og fremtvinge så mange chancer, som vi har gjort i de seneste kampe, både fra etableret spil og gennem gode kontraangreb.
Fortuna-holdet vil præstere i top og gøre alt, hvad der er muligt, for at komme videre til finalen i Thisted på lørdag. Her bliver den anden finalist vinderen af kampen Kolding Q - FC Thy Thisted, som spilles i Kolding onsdag aften.
Aftenkampen på Nor Energi Arena afvikles efter Corona-reglerne, hvilket vil sige, at der ikke på være flere end 500 personer på arenaen og alle tilskuere skal bestille billet og registreres.
Billetterne kan bestille her.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder