Lagt op til fodboldoplevelse

29. okt 2020

Snerle 37J5057REDX

- Vores vigtigste fokusområde bliver at levere en stor arbejds- og holdindsats defensivt, hvor vi skal tilbagelægge de meter, der skal til for at gøre rummene små, men det skal også gøre ondt på Brøndby, når vi vinder bolden!
Disse ting rumsterer i cheftræner Niclas Hougaards hoved her ugen op til weekendens topkamp i Gjensidige Kvindeliga. Fortuna møde ærkerivalen Brøndby på Nord Energi Arena lørdag kl. 14. Der hersker ikke tvivl om, at der her er lagt op til en fodboldoplevelse.
- Vores opgør mod Brøndby er fortsat den største kamp i Kvindeligaen, og det bliver endnu mere interessant og vigtig af, at der er meget på spil, ligesom der var, da vi mødte Brøndby i sommer. Det er sådan disse kampe skal være.
I sommer spillede vi en god kamp mod Brøndby på udebane. Vi lykkedes fint med at angribe Brøndby og skabe mange chancer.
Det er også vores klare ambition denne gang, og så skal vi være endnu skarpere i både deres felt og vores eget, så står vi med gode chancer for at vinde kampen.
Lørdagens kamp er en revanche fra seneste kamp i Brøndby, hvor det altså blev til et beskedent 2-1-nederlag i Brøndby. Forud for kampen er Brøndby på ligaens førsteplads med 26 points 4 foran Fortuna, der er på tredjepladsen. HB Køge har med 23 points sneget sig ind imellem på andenpladsen. HB Køge spiller søndag mod FC Thy Thisted.
Umiddelbart ser Brøndby ud til at slutte grundspillet på førstepladsen. Foruden kampen på lørdag har sjællænder kun to kampe tilbage oh det er med ligaens bundhold - AGF og AaB.
20201026 SKILT K0EB BILLETLørdagens kamp på Nord Energi Arena afvikles med stor respekt for korona-reglerne. De generelle regler for adfærd er naturligvis gældende, og begrænsningen med max 500 på Nord Energi Arena betyder, at Fortuna kun tillader 400 tilskuere på øst-tribunens siddepladser. Derfor skal tilskuerne lade sig registrere, ved at bestille billet, hvilket kan ske på Fortunas hjemmeside!

Flere nyheder