Kveton sige farvel til Fortuna

24. nov 2019

RED Carrie 37J1132
Oven på kæmpesucces siger cheftræneren op og forlader straks klubben
Et hold unge, jublende Fortuna-spillere gik lørdag fra banen på Nord Energi Arena med en sikker pokalsejr over VSK Århus. Kort tid efter var der skår i glæden. Cheftræneren gennem de seneste to år, amerikanske Carrie Kveton fortalte sine unge succesfyldte spillere, at hun forlader Fortuna, og at det sker straks. Det er der lavet aftale med klubben om.
Der blev fældet adskillige tårer i omklædningsrummet
- Jeg har haft en fantastisk tid - 7 år og 6 måneder - i Fortuna. Jeg har stadig et stort og varmt hjerte for spillerne og klubben, som har hjulpet mig til uddannelsen som træner og givet mig de første erfaringer.
Jeg vil stadig følge klubben og de unge spillere, som jeg er meget nært knyttet til.
På nuværende tidspunkt ønsker Carrie Kveton ikke at kommentere opsigelsen i Fortuna yderligere.
- Carrie har lavet et godt og solidt arbejde med holdet og vore unge spillere. Vi havde gerne set, at hun - i det mindste - havde kørt sæsonen ud, hvilket hendes kontrakt er baseret på, men når hun har et ønske om at stoppe nu, så vil vi ikke spænde ben, siger Fortunas sportschef Peter Enevoldsen.
RED Carrie 3 37J1218- Pokalkampen lørdag var sidste gang, vi så Carrie ved sidelinjen på Nord Energi Arena, og nu ønsker vi hende blot al lykke og held i den fremtid, hun vælger. Hun har ført vores hold helt til tops i ligaen og nu til semifinalen i kvindepokalen. De fornemme resultater glæder vi os over!
I Fortuna er det nødvendigt, at vi arbejder intenst på at finde Carries afløser.
Peter EnevoldsenDa hendes beslutning var en overraskelse, har vi naturligvis ikke en afløser på plads, men jeg er overbevist om, at det lykkes i god tid, inden vi i foråret skal i gang med at jagte guld og forsvare pokalmesterskabet.
Med den ungdomssatsning, Fortuna er udtryk for, vil jobbet som klubbens cheftræner være attraktivt.

Flere nyheder