Kunne nemt være blevet det dobbelte

08. sep 2018
Faerdigred MGL0115
0-3 i Mariendals Centret i Odense og så burde det nærmere have været en sejr dobbelt så stor, men Fortuna måtte nøjes med at glæde sig over tre velfortjente turneringspoints og så er holdet endnu bedre parat til onsdagens internationale opgør i UEFA Womens Champions League mod Fiorentina i Firenze.
Der stod Fortuna på alt fra start til slut, og en sejr dobbelt så stor ville have været fortjent.
Ikke et eneste reelt forsøg til Odense Q og fynboerne var ikke reel modstand for Fortuna. Flere skud på Odense-målet i første halvleg. hvor bolden mirakuløst flere gange sneg sig uden om målrammen, og vendelboerne måtte slå sig til tåls med 3-0-sejren.
Efter 38 minutters spil bragte Florentina Olar Fortuna på sejrkurs, men det blev ved det ene mål op til pausen. Første halvleg blev spillet i ganske kraftig modvind, og Fortuna kunne så have forventninger til yderligere scoring i 2. halvleg.
Efter små ti minutters spil i anden halvleg kunne det se ud til at Fortuna ville komme i scoringshjørnet. Jeanelle Cordia havde et kraftigt sku på må, den fynske målmand kunne ikke holde bolden, som sprang ud for fødderne af Caroline Møller. Hun gav sig ikke tid til tøven men sendte resolut bolden i mål til 0-2.

Finne og Jeanelle IMG 1105
25 minutter ind i halvlegen foretog Fortuna en afgørende udskiftning. Den nyindkøbte finske angrebsspiller, 23-årige Sanni Fransii kom på banen, og demonstrerede såvel hurtighed som farlighed. Hun bragte bolden frem til Florentina Olar, og så var stillingen 0-3.
Finnen, der efterfølge Signe Bruun som netop er tiltrådt en kontrakt hos franske Paris Saint Germain, sendte selv bolden i det fynske mål, men målet blev ikke godkendt.
Og så måtte Fortuna slå sig til tåls med de tre scoringer.
- Det var ikke prangende, men vi kender jo til, at der kan være en del usikkerhed og ukoncentreret spil, når et hold står lige over for et større opgør. Og det gør vi jo nu, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Jeg tror på, at vi kommer til at opleve en helt anderledes indsats på onsdag i Firenze, og vi skal også nok præge spillet, når det går løs i returkampen den 26. august på Nord Energi Arena. Så der bliver godt internationalt fodbold i den kommende tid.
Havde Fortuna vanskeligt ved at glæde sig fuldt ud oven på søndagens kampresultat, kunne man dog glæde sig totalt over, at alle spillere slap gennem opgøret uden skader.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder