Kørte turneringen igennem uden pointstab

03. dec 2018
U16 holdbillede red
Fortunas U16-hold har nu taget hul på en velfortjent juleferie. Pigerne fra Hjørring er kørt efterårssæsonen 2018 igennem uden tab af så meget som et enkelt point. 14 kampe og 42 points. Så kan det da vist ikke tænkes bedre.
- Vi har spillet en rigtig fin sæson. Alle har været oppe på mærkerne. Der er skabt en masse chancer, og der er scoret livligt, så vi kan være rigtig tilfredse med resultatet, siger U16-holdets træner, Tobias Thomsen.
Tobias Thomsen, hans stab og spillerne glæder sig nu til juleferien. De kan se tilbage på et efterår, hvor det blev til førstepladsen i U16’s Liga 1.
Det er ikke udelukkende hos U16-holdet, dets trænere og ledere, der er julelys i øjnene. Hos Fortunas ledelse glæder man sig også over den fornemme placering, der udmærket kan tages som et udtryk for kvaliteten af det elitearbejde, der er sat i gang hos ungdommen. Flere af U16-spillerne er i dag tilknyttet Dana Cup Academy, så de får en intensiv træning, og de lægger selv masser af energi og tid i deres fodbold.

Flere af Fortunas ungdomshold kommer ud af efteråret som kredsvindere. Den gode, positive udvikling skal der arbejdes videre med i foråret.
Stillingen
 
Flere nyheder