Kontrakter forlænges

29. apr 2018
4 der bliver i Fortunawebx
Fortunas eliteafdeling er i denne tid ved at sikre sig fremtiden. Det sker ved, at unge, talentfulde spillere bliver knyttet til klubben.
Der er netop forlænget kontrakt med fire spillere, der alle har været i Fortuna et stykke tid, hvor de hver især har demonstreret deres talent. Nu gør en kontraktforlængelse det mukligt for alle fire at udvikle deres talent.
Det er all spillere, der har været i Fortuna et-to år, og som nu er faldet så godt til i klubben, at de glæder sig til at fortsætte på eliteplan.
Af de fire er Caroline Møller, 19 år, længst fremme. Hun kom til Fortuna i 2015 og foruden ligakampene i Fortuna har hun 32 gange være på danske ungdomslandshold. I det seneste års tid har hun været tæt på A-landsholdet, da hun har været udtaget til træningssamling,
21-årige Ida Guldager har haft 4 kampe på Fortunas 3F-hold, og så har hun gjort sig bemærket på udvalgte DBU-hold. 11 gange har hun trukket landsholdstrøjen over hovedet.
Den kun 17-årige Emma Snerle er et kæmpetalent. Hun har allerede tre gange spillet på Fortunas 3F-hold, og diverse landstrænere har også haft øje på Emma. 23 kampe i alt på U16- og U17-landholdene taler sit tydelige sprog. Der er ikke tvivl om, at Emma har en stor fodboldfremtid, og den håber Fortuna på at være en betydelig del af.
Sofie Karsberg, 20 år, kom til Fortuna fra Odense Q, hvor hun var en af de mest lovende spillere, Det har medført, at hun 21 gange har været udtaget til ungdomslandshold, Nu får hun chancen for at udvikle sig yderligere, og føje flere ligakampe til de to hun har spillet for Fortuna.
Med de fire unge spillere i truppen de næste år bliver Fortuna godt rustet, og de bidrager alle pænt i den igangværende fordansknings-proces i Fortuna. Klubber ser meget gerne endnu flere danske spillere til at supplere truppen, der indeholder særdeles stærke internationale profiler.
Flere nyheder