Kolding-Fortuna en kamp til formpleje

18. maj 2023

Formen op mod pokalfinalen skal pudses af, når Fortuna søndag kl. 13 møder Kolding IF på Autocentralen Park – Kolding stadion. Det er nok det mest ophidsende, der kan siges om den forestående kamp.

Fortuna har sikret sig ligaens bronze, og den teoretiske mulighed for at hente sølvet er ikke værd at snakke om. Kampen om ligaens guld og sølv står mellem Brøndby og HB Køge. Den kamp kan Fortuna agere som drillepind i. Med henholdsvis sejr og uafgjort mod de to hold har Fortuna gjort top-opgøret mellem de to klubber spændende, og med HB Køge på hjemmebane i den sidste lig-kamp kan Fortuna  endnu engang få stor indflydelse på metalfordelingen.

Men kampen i Kolding på søndag kan ikke rokke ved noget placeringsmæssigt. Det forventes dog at Kolding IF, der  er på næstsidste-pladsen i ligaens slutspil, går på banen for at undgå at dumpe ned på sidstepladsen, hvor FC Thy Thisted befinder sig.

Og så vil Fortuna-holdet benytte kampen til endnu en god forberedelse til pokalfinalekampen mod FC Nordsjælland, der spilles den 21. juni på Aalborg Portland Park.

 

 

Flere nyheder