Fortuna videre efter klassekamp

07. sep 2016

Syvmåls pokalsejr på udebane mod Kolding Q

Alt tyder på, at Fortuna Hjørring for alvor er kommet i gang i såvel 3F-ligaen som i pokalturnering.

Holdet er placeret i ligaens top, og onsdag aften blev der leveret bevis på at Fortuna også er et strålende pokalhold.

I aftenkampen på udebane mod Kolding Q var der ikke så meget som et sekund tvivl om, hvilket af de to hold, der skulle videre i pokalturneringen.

Inden der var gået 20 minutter havde Karoline Smidt med to scoringer brag sit hold på 0-2.

Caroline 40

To og fire minutter inde i 2. halvleg blev der scoret igen, og det var begge gange den unge Fortuna-spiller Caroline Møller, der bragte sit hold yderligere foran.

Efter en scoringspause på 25 minutter havnede bolden igen i målet hos Kolding Q. Signe Bruun scorede også to gange, og så var stilingen 0-6, Men det var ikke nok. Otte minutter før tid scorede Tamires di Britto Gomes til slutresultatet 0-7.

-                           Vi er et betydeligt bedre hold end Kolding Q, og vi kunne nemt være kommet yderligere foran i 1. halvleg, hvor der blev brændt mange chancer. Sådan noget skal vi arbejde på at undgå, siger cheftræner Brian Sørensen

-                           Da vi i anden halvleg fortsat havde alt spillet var vi blevet en del skarpere, og så blev det til yderligere fem scoringer.

Fortuna var så overlegen, at der var plads til at skåne flere af stamspillerne, som enten sad over hele kampen, eller først kom på banen et stykke tid inde i opgøret.

Fortuna pynter sig i øjeblikket med såvel en titel som danske mestre og en som pokalmestre.

Med starten har på efteråret har hjørringenserne demonstreret, at de har viljen til at forsvare de to mesterskaber.

På lørdag kl. 16 mødes de to hold igen, og så er det i 3F-ligaen. Kampen spilles på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.

-                           Her skal vi skærpe koncentrationen fra start, så vi kan være sikre på at hente de tre points hjem, Siger cheftræner Brian Sørensen.

Det er vigtigt, at vi bevarer topplaceringen i ligaen, og vi skal også gerne give vores hjemmepublikum en sejr og en god oplevelse.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder