Klasseforskel i 3F-ligaen

14. okt 2017
ScoringsjubelHvad en forskel på 26 points mellem top og bund i kvindernes 3F-liga betyder blev alvorligt understreget, da Fortuna lørdag sendte Varde hjem fra Nord Energi Arena i Hjørring med et nederlag på 8-0. Fortuna-spillerne havde en scoringsmæssig festdag. For målmand Maria Christensen blev det dog en kedelig affære. Bolden var kun få gange i nærheden af hende, og i anden halvleg gik der over en halv time, inden hund rørte den på en tilbagelægning.
Fortuna lagde ud i et hårdt tempo, og den første scoring kom efter kun to minutter. Det var Caroline Møller, der kæmpede sig fri i feltet og sendte bolden i mål.
Syv minutter senere var Signe Bruun på spil. Med føringen på 2-0 gik spillet en anelse ned i tempo, og der gik 26 minutter inden Fortuna var på 3-0. Her var det Sara Holmgaard, der stod for scoringen.
Tamires Gomes rundede 1. halvlegs scoring af et minut inden pausen.
Med en 4-0-føring tog Fortuna fat på anden halvleg, hvor publikum havde forventet sig en målfest. Det blev det også, men nok knap så stor, som man havde sat snuden op efter. Der gik 20 minutter inden der igen blev scoret.
Indskiftede Karoline Smidt tog i det 65. minut fat på sit hattrick med scoring til 5-0, fortsatte fire minutter senere til 6-0 og scorede i det 69. minut sit tredje mål til 8-0. Her havde Sarah Dyrehauge i det 71. minut sneget sig ind imellem med 7-0-scoringen.
Sejren på 8-0 var ikke ét må for stort. En overgang var det et sandt bombardement på Vardes mål, og kun Fortuna-uheld forhindrede den helt store nedsabling.
opdaekning 37J7202
Kampen i tal:
2. minut 1-0 Caroline Møller, 9. minut 2-0 Signe Bruun, 35. minut 3-0 Sara Holmgaard, 44. minut 4-0 Tamires Gomes, 65. minut 5-0 Karoline Smidt, 69. minut 6-0 Karoline Smidt, 71. minut 7-0 Sarah Dyrehauge og 79. minut 8-0 Karoline Smidt.
Advarsel til Fortunas Caroline Møller.
Udskiftninger Fortuna: 46. minut ud Tamires Gomes og Signe Bruun ind Sarah Dyrehauge og Karoline Smidt, 57. minut ud Caroline Møller ind Agnethe Nielsen.
Udskiftninger Varde: Ud Emma Hoffmann Dyrvig ind Emilie Dolleris Billing ud Solveig Enemark Andersen ind Christina Jacobsen.
Kampens dommer: Morten Bach Jepsen. Linjevogtere Steffen Møller Christensen og Kim Komdrup.
Fortuna konsoliderede sin førsteplads i ligaen. Der er nu 27 points på tabellen, hvilket er 4 points foran Brøndby.
Fortuna spiller sin næste liga-kamp fredag den 27. oktober på udebane mod Kolding Q, der indtager tredjepladsen med 15 points.
167 tilskuere.
varde 37J7212
Flere nyheder