Klar til styrkeprøve på hjemmebane

14. aug 2021

Foto Snerle 37J5623 RED
Fortunas Emma Snerle scorede tre gange i premierekampen mod AGF! Nu er hun og holdkammeraterne klar til at tage i mod FC Nordsjælland. (Foto: Jess M. Madsen)
Fortuna er klar til styrkeprøve
Begge hold i Gjensidige Kvindeliga, der mødes til Fortunas sæson-premiere på hjemmebanen Nord Energi Arena har sejr bag sig. Fortuna vandt 5-2 over AGF i Århus og FC Nordsjælland møder med en kneben hjemmebanesejr på 1-0 over AaB bag sig.
Traditionelt giver søndagens to hold hinanden spændende og gode kampe. Denne gang er der lidt kolorit på spændingsmomentet.
101 Brian Sorensen VID5573 kopierFortuna stiller op med en cheftræner, Brian Sørensen, der tog sig af FC Nordsjælland i de seneste sæsoner, og således har godt kendskab til sjællænderne.sTILLINGEN kopier
Til gengæld har FC Nordsjælland Carrie Kveton som assistenttræner. Carrie Kveton var indtil for et par år siden cheftræner i Fortuna og kender en del til denne klub og dens spillere.
Trods de faktuelle træner-relationer er det på banen, at kampen udspilles. Med hver tre points i tasken hersker der ikke tvivl om, at der er enorm motivation hos samtlige spillere. Derfor bliver kampen på Nord Energi Arena utvivlsomt en tilskueroplevelse!

 

 

 Sæsonkort 21 22 Sæsonkort forside 002 kopierBestil ditkoebBILLET
sæsonkort her:     Køb billet her:

No ACF gallery field data found
Flere nyheder