Klar til ny sæson

11. aug 2016

Dansk mesterskab og pokalmesterskab skal forsvares

Lørdag den 14. august kl. 13:30 går det igen løs på Bredbånd Nord Arena. Premieremodstanderen er Vejle, og det er et efterår med udfordringer, man tager fat på. Såvel det danske mesterskab som et pokalmesterskab for 2016 skal forsvares, så de store pokaler kan forblive i Hjørring i 2017.

Traditionen tro sker der ændringer i sommerpausen. Senest har anføreren Line S. Jensen sagt farvel til sit hold og indledt en amerikansk karriere i Washington. Det giver udfordringer, som cheftræner Brian Sørensen er klar til at tage fat på. Vi glæder os til og komme i gang med sæsonen. Hjemmekampen mod Vejle er startskuddet til et spændende efterår, siger Brian Sørensen. Der er nogle nye ansigter på holdet og det bliver spændende og se hvor vi står rent spillemæssigt. Vi ved, at Vejle vil kæmpe alt, hvad de har lært, så vi skal være klar og fokuseret på opgaven. Og det er vi. I den seneste tid er der ydet meget ved træningen såvel fælles som individuelt, og det er et motiveret hold, der sætter i gang.

Alt tyder på, at det er lykkedes et samle en slagkraftig trup, der her i efteråret, foruden 3F-kampene, skal ud i Champions League-kampe. Truppens sammensætning kan I finde her på hjemmesiden under 3F Truppen

No ACF gallery field data found
Flere nyheder