Karen Holmgård årets talent 2018

03. mar 2019
Karen Holmgaard 37J2730 red
Så er det ikke blot spillerforeningens medlemmer, der finder at Fortunas Karen Holmgaard er dansk kvindefodbolds største talent. Også DBU er nu gået med i rækken af organisationer, der påskønner den energiske Fortuna-spillers store talent. Vi Award-arrangementet i Horsens lørdag aften blev Karen Holmgaard kåret som Årets Kvindelige Talent 2018.
Selv var Karen Holmgaard ikke til stede for at modtage påskønnelsen. Hun befinder sig i øjeblikket sammen med sine kolleger fra kvindelandsholdet i Portugal, hvor holdet i morgen eftermiddag møder Kina, ved Algarve Cup 2019.
Her skal der spilles to indledende kampe. Den første kamp mod Norge blev tabt 1-2 og nu er det altså spilles mod Kina mandag.
Hidtil har Karen Holmgaard spillet 12 kampe på A-landsholdet, det er blevet til adskillige kampe på ungdomslandshold, og så er hun naturligvis fast på Fortunas 3F-hold.
Karen kom til Fortuna i 2017 sammen med tvillingesøsteren Sara. Her er de begge på 3F-holdet, og nu følges de ad på A-landsholdet, hvor også Sara er med netop udtaget til Algarve-kampene.
Ved award-arrangementet var der i øvrigt f følgende tildelinger:
Årets Mandlige Spiller: Kasper Schmeichel, Årets Kvindelige Spiller: Pernille Harder, Årets Superliga-spiller: Robert Skov, Årets 3F-spiller: Nanna Christiansen, Årets Mandlige Talent: Jacob Bruun Larsen, Årets Kvindelige Talent: Karen Holmgaard, Årets Dommer: Jens Maae Årets Fodboldklub: Store Heddinge Boldklub En Del Af Noget Større-prisen: Randers FC’s arbejde med UEFA’s #EqualGame-kampagne, Fodboldens Hall of Fame: Johnny Hansen, Herrernes OL-hold fra 1948, der vandt bronze, Herrernes OL-hold fra 1960, der vandt sølv og Kvindernes VM-hold fra 1971, der vandt guld.
Flere nyheder