Kan træne i stedet for at køre på landevejen

02. dec 2023

Rie Skotte Jørgensenføler sig rigtig godt modtaget på Dana Cup Academy og i Fortuna.

 Den 16-årige midtbanespiller, Rie Skotte, er en af de nye spillere, på Dana Cup Academy. Rie er kommet til akademiet og Fortuna fra Tjæreborg ved Esbjerg.

-Jeg er rigtig glad for at være startet på Dana Cup Academy. Pigerne og alle omkring akademiet har været virkelig gode til at tage imod mig og gjort, at jeg har følt mig i trygge hænder. Alle omkring akademiet er også gode til at se os alle som hele mennesker, og hvis man har brug for hjælp, står de altid til rådighed, siger Rie Skotte Jørgensen.

-Jeg valgte Dana Cup Academy, fordi jeg gerne vil prøve mig selv af og se, hvor langt jeg kan nå. På Dana Cup Academy kan jeg fokusere 100% på fodbolden, da jeg blandt andet ikke længere skal bruge en masse tid på transport.

Derudover er faciliteterne rigtig gode og trænerne er meget engagerede og dedikerede. Hvis man har brug for feedback, video eller individuel træning, kan det hurtigt stables på benene,  fortæller Rie.

Nicolaj Rosengren er glad for, at det lykkedes at optage Rie på Dana Cup Academy.

-Vi har valgt at optage Rie, fordi hun besidder alle de kvaliteter, som vi søger i spillere til vores akademi. Rie er en moden spiller, som altid er veloplagt og ved hvad hun vil på banen. Det bedste ved Rie er, at når hun får en opgave, så tager hun imod den og løser den.

Vi kan mærke, at Rie har gennemgået en virkelig god menneskelig udvikling, hvor hun dag fra dag har åbnet sig mere. Hun er et godt eksempel udadtil, hvor hun er god til at tage imod nye spillere. Hun har ikke blot fundet sammen venskabsmæssigt med akademipigerne, men også de lokale piger.

Derfor ser vi, at Rie kan udvikle sig til en bærende spiller på U19 og med sine kvaliteter kan nå hele vejen, hvilket vi skal hjælpe hende med, runder Nicolaj Rosengren af.

 

Rie er rigtig hjertelig velkommen!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder