Kamp for at bevare føringen…

13. apr 2018
VSK 37J8846xx
Der skal kæmpes fuldt ud, når der søndag fløjtes op til kamp på kunstgræsbanen i Vejlby/Risskov Centret i Århus. For Fortuna er nødvendigt, at hente samtlige 3 points med hjem, hvis førstepladsen i 3F-ligaen skal bevares. Pointsene er også nødvendige for VSK Århus, hvis holdet ikke helt skal miste kontakten med toppen. VSK har med sine 5 points 11 points op til Fortuna og 9 points op til nr. 2 Brøndby.
Fortuna er kommet bedst fra start her i slutspillet, hvor det i de to første kampe er blevet til 6 points, mens VSK nøjes med 3 points efter to kampe.
I den seneste kamp, der blev spillet ude mod Odense Q i snevejr, kneb det for Fortuna med at hente sejren hjem. Holdet havde alt spillet, men var ikke tilstrækkeligt effektivt i afslutningerne.
Man føler savnet af brasilianske Tamires Gomes, der for tiden er hjemme i Sydamerika for at spille landskampe. Tamires er heller ikke med søndag.
I Odense oplevede man imidlertid, at Karoline Smidt er ved at være helt på toppen igen. Hun scorede de to mål mod Odense Q, og er Karoline på mærkerne igen søndag, kan hun nemt blive toneangivende og trække sit hold med til en større præstation.
I øvrigt er det et top-motiveret Fortuna-hold, der kører til Odense søndag.
Med udsigten til at generobre et dansk mesterskab, vil der blive præsteret.
Flere nyheder