Kæmper for topplacering

05. mar 2021

Saa gaelder det Kolding
Senest blev det en kneben 1-0 sejr til Fortuna over Kolding Q, da de to hold mødtes på Nord Energis Arena i Hjørring. Nu. Lørdag den 6. marts har Kolding hjemmebane og det er nummer tre og fir i Gjensidige Kvindeliga, der krydser klinger.
Der er tradition for, at de to hold leverer spændende og jævnbyrdige kampe, og alt taler for, det også bliver tilfældet på kunstgræsbanen på Fynske Bank Arena.
Inden kampen har de to hold hentet henholdsvis 25 og 19 points hjem - Fortuna de fleste. Holdene ligger efter HB Køge og Brøndby, der begge topper med 26 points.
Kampen i Kolding er således af allerstørste betydning for Fortuna, som satser alt på at slutte ligaens grundspil på en topplacering, så der ekstra points at tage med over i slutspillet.
Fortunas unge spillere har benyttet de seneste dage til at restituere og genoplade efter onsdagens kamp i UEFA Womens Champions League mod FC Barcelona i Spanien. Her blev til et hæder-fyldt nederlag på 4-0.
Efter den kamp udtrykte Fortunas cheftræner, Niclas Hougaard, tilfredshed med sine spilleres indsats. De havde ydet maksimalt, og træneren erkendte, at hans opgave op til Kolding-kampen var at får gjort en flok trætte spillere klar igen. Nu skal kampen i Kolding så vise, hvor godt det er lykkedes.
Kampen i Kolding begynder kl. 14.
Den kan følges på streaming-kanalen Mycujoo. th
Efter Kolding-kampen er opgaven en ny omgang opladning. Onsdag den 10. marts kl. 15:55 spiller Fortuna returkamp mod FC Barcelona på Nord Energi Arena i Hjørring.
Den kamp spilles uden tilskuere. Til gengæld er der mulighed for at følge den live på TV3 Sport eller Viaplay, som Fortuna har aftalt direkte transmission med.
Fortuna mister altså entreindtægten, men får til gengæld støtte af rigtig mange, Indtil videre er der solgt godt 200 à 50 kr.
og der er ikke udsolgt endnu.BILLETR f2065768 25b4 4594 b57b 7f8fce76ab29
Klik her eller på kortet, og du er inde på betalingsformular!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder