Jagten efter 3 meget vigtige points

01. maj 2018
Karen og Peter nyffftext
Søndag skal Fortuna ud i forårets hidtil mest spændende og afgørende opgør. Modstanderen er naturligvis Brøndby og opgøret afvikles på banen på Københavns vestegn. De to ophold er begge fuldt oplagte og indstillet på, at der skal hentes 3 points, så der er ikke tvivl om, at samtlige 22 på banen, samt de, der sidder og venter på udskiftningsbænken, er top motiverede.

 
- Vi mødte jo Brøndby for nylig i pokalturneringen, hvor de trak det længste strå, men det var ikke anderledes end at vi lige så godt kunne have fortsat i den turnering. Vi står meget lige og det er formen på dagen, der afgør resultatet, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
Inden søndagens kamp, der fløjtes op kl. 13 på Brøndbys anlæg, ligger Fortuna på 3F-ligaens førsteplads. Det gør hjørringenserne også efter kampen. Spøgsmålet er blot om holdet øger, bevarer eller reducerer de fem points forspring til Brøndby.
- Efter at Brøndbys for nylig mistede tre points til Kolding og kom fem points efter os er der ikke tvivl om, at de er presset, siger Peter Enevoldsen videre.
- Vi skal også presse dem. Alle skal præstere maksimalt og effektivt, når vi vil have alle tre points med hjem. Der skal scores på alle chancer. I den her kamp er det virkelig vigtigt, at hver enkelt leverer.
Fortuna må stadig undvære landsholdsspillerene Luna Gewits, der er skadet, ligesom den rumænske landsholdsspiller Florentina Olar endnu har et stykke tid tilbage af sin barselspause.
Ellers tegner det til en trup, der kan virke frygtindgydende for enhver modstander.
Fortunas brasilianske landsholdsspiller Tamires Dias Gomes, der ikke har været med i de seneste kampe, hvor hun har været hjemme for at repræsentere sit land ved de sydamerikanske mesterskaber, er igen til rådighed. Hendes betydning for holdet er enorm. Med en formidabel teknik og spillemæssig styrke lægger hun altid beslag på to-tre modstandere, hvilket giver plads for de unge talenter, der skal være Fortunas fremtid.
 
Flere nyheder