Jagt på topholdet i to pokalkampe 

16. mar 2023

Arkivfoto: Jess M. Madsen

-Der er ikke tvivl om, hvem der er favorit. Alligevel glæder jeg mig til, at vi skal møde ligaens tophold HB Køge i to pokalkampe, siger Fortunas Cheftræner Bo Zinck op til lørdagens opgør i Gjensidige Kvindepokalens semifinale.

Fortuna skal en tur til Sjælland, hvor HB Køge tager i mod på Capelli Sport Stadion til det første af to semifinale-opgør. Kampen spilles kl. 16:30 og kan følges via streaming.

Lørdag den 25. marts mødes de to hold igen til det andet opgør. Det er kl. 13 på Dana Cup Kunstgræs i Park Vendia. Den kamp streames også.

-Vi kæmper for At komme i finalen og hente pokalen med til Hjørring, siger Bo Zinck videre.

-Holdet har gradvist rejst sig i de seneste kampe, og kvartfinalen i Brøndby i seneste weekend var noget af det bedste i år.

Jeg forventer naturligvis, at vi fortsætter med kvalitetsfodbold, der fører til sejr, slutter Bo Zinck.

Kampen her lørdag spilles på det traditionelle anlæg i Køge, hvor den naturligvis kan overværes. Samtidig er der mulighed for at hente den i en streamet udgave på skærmen derhjemme. Det koster 49 kr. at kigge med, og kampen købes på DETTE LINK!

Når det gå løs i Hjørring lørdag den 25. marts er det ikke muligt at spille på Nord Energi Arena.

Her skal Dana Cup Kunstgræs i Park Vendia benyttes. Det kræver en del ting af nødløsningskarakter, men det skal nok lykkes at få en sportslig afvikling af den sidste af de to semifinalekampe.

Der er tilskuerpladser ved linjerne og så bliver det kamp også streamet.

Prisen er 49, kr. og KAMPEN KØBES VIA DETTE LINK!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder