Imødeser sæson med spænding!

24. aug 2023

Der bliver gået til sagen, når FC Nordsjælland og Fortuna tørner sammen.

Lørdag kl. 16:30 tager Fortuna hul på sæsonen 2023/24. Den sene eftermiddagskamp, der også transmitteres på TV3, er et revancheopgør ovenpå Fortunas skuffelse i finalen i Gjensidige Kvindepokalen. Modstandere FC Nordsjælland er også opsat på at bevise, at sejren på 2-0 på Aalborg Portland Parks bane den 21. juni ikke var nogen tilfældighed.

Sommerpausen har også været ændringernes pause.

  • For os bliver denne sæson  spændende. Vi skal opbygge noget nyt, med andre metoder og midler end tidligere meritter har været båret på.

Kvindefodbolden har ændret sig internationalt og nationalt, siger Fortunas nye cheftræner Lene Terp.

  • Vi er i en opbygningsfase med ny sammensætning af stab, og der er udskiftninger i spillertruppen. Vi har sagt farvel til 7 spillere og goddag til fem nye.
  • Vi er på mange parametre ikke bare i preseason men generelt i en opstartsfase, hvor vi er ved at lære hinanden at kende og finde et fælles nyt fundament.

Lærke Hammer er, efter at have været udlejet til AaB, kommet hjem, japanske  Shiho Matsubara, amerikanske Abby Shaye Carchio og rumænske Cristina Botojel er kommet til klubben.

Samtidig er Fortunas egen Josefine Valvik rykket op i ligatruppen.

Der dukker muligvis et par stykker mere op, inden transfervinduet lukker.

Ligaholdet får altså premiere på udebane, mens hjemmetilskuerne må vente på at tage imod til søndag den 3. september, hvor FC Thy ThistedQ kommer på besøg på Nord Energi Arena.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder