Igen en rumænsk landsholdsspiller i truppen

07. jul 2020

 DM37203underskrivning
Fortuna har tegnet kontrakt med god afslutter, der er en forstærkning til angrebet

Då har Fortuna igen en rumænsk landsholdsspiller i ligatruppen. 23-årige Cristina Carp har tegnet en to-årig aftale med de danske mestre fra Hjørring, og hun benytter nu sommermåneden til at gøre sig helt klar. Hun er på toppen, når det igen går løs i Gjensidige Kvindeliga i august.
Cristina Carp er rumænsk landsholdkollega til Florentina Olar, der spillede 171 kampe i Fortuna inden hund efter sæsonen 2018-19 flyttede til FC Nordsjælland.
I Fortuna glæder eliteudvalgsformand Kim Brix sig over det nye bekendtskab, der bliver et væsentligt led i opbygningen af det hold, der fra efteråret skal forsvare Fortunas danske mesterskab. DM37217Hel Figur
Hos cheftræner Niclas Hougaard er der også stor tilfredshed.
- Vi glæder os meget over kontrakten med Cristina. Hun indeholder mange af de kompetencer, som vi har været på udkig efter til vores angreb, siger Niclas Hougaard.
- Cristina er meget målsøgende, direkte og med et godt teknisk repertoire. Hun er samtidig en god afslutter i feltet, og er en af de spillere, der vil give alt hvad hun har for at komme først på boldene i feltet.
Vi har allerede til træning fået et godt billede af, at Cristina vil tilføre en ekstra dimension til vores angreb, og vi forventer, at hun kommer til at være en nøglespiller i vores jagt, når vi skal forsvare titlen i næste sæson.
Inden Christina Carp er kommet til Fortuna har hun, hjemme i Rumænien, spillet for Olimpia og hun har været en tur i Italien, hvor hun spillede for Pink Sport Bari.

Flere nyheder