Hver eneste kamp er afgørende

15. okt 2021

 37J0923 kopier 2

Med fem kampe tilbage i Gjensidige Kvindeliga’s grundspil kan Fortuna konstatere, at hver eneste kamp har stor betydning. Det er afgørende at overvintre med rigtig mange points til starte slutspillet på i foråret. Lørdag kl. 13:45 møder Fortuna FC Nordsjælland i Farum. og der er lagt op til et yderst spændende opgør.
Målet for holdene i Gjensidige Kvindeliga er en placering som nr. 1 eller 2, da det giver adgang til den eftertragtede UEFA Womens Champions League
 37J0895 kopierMed sejre i de seneste tre ligakampe og pokalsejre er FC Nordsjælland inde i en god stime, og der herser ikke tvivl om, at det er en motiveret trup, der stiller op når de møder Fortuna med deres tidligere træner Brian Sørensen og et par tidligere holdkammerater.
Motivationen kommer heller ikke til at mangle hos Fortuna. Ovenpå en trist oplevelse med sæsonens første nederlag til HB Køge, kom Fortuna igen, da det senest blev sejr på 3-0 over AGF.
Brian Sørensen og truppen går på banen i Right to Dream Park med den helt klare indstilling, at skulle sætte dagsorden!
Der vil blive lagt aggressivitet i spillet fra første dommerfløjt. Fortuna skal være spilstyrende, men man er også klar over, at det er en stærk modstander, der formmæssigt er på vej opad.
Rundens øvrige kampe er:
AGF - FC Thy Thisted
Brøndby IF - AaB
HB Køge Kolding Q

No ACF gallery field data found
Flere nyheder