Holmgaard-tvillingerne bliver i Fortuna

24. jun 2020

Redigeret IMG 6740x
Fotoet herover kunne måske antyde, at cheftræner Niclas Hougaard har fået firlinger i sin trup. Det er dog ikke tilfældet, men Fortuna har sikret sig, at tvillingerne Karen og Sara Holmgaard stadig er på plakaten! Med disse to nøglespillere er Fortuna godt rustet til en kommende sæson i den hjemlige liga og til de internationale kampe i UEFA Women Champions League.
- Det betyder meget, at vi har Karen og Sara med på holdet. De passer godt ind i måden, vi ønsker at spille på, hvor de begge gennem flere år har været og er profiler i ligaen. Samtidig er de begge en vigtig del i vores træningsmiljø, samt på og udenfor banen, hvor de med stor dedikation og hårdt arbejde er med til at forbedre og højne det spillemæssige niveau, siger Niclas Hougaard.
- Med kontraktforlængelse er der skabt ro om deres nærmeste fremtid, så nu kan de og i øvrigt vi alle sammen koncentrere os 100 % om forberedelserne til og afviklingen af kampene. Allerede lørdag skal vi jo ud i den afgørende kamp om det danske guld, så er der semifinale i pokalturneringen og i efteråret skal vi ud i Europa til UWCL-kampene!
Aftaleforlængelsen dækker i første omgang indtil sommeren 2021.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder