Høj kvalitet da Fortuna vandt 2-1 i Skotland

20. feb 2019
Red Holdet
Spænding lige til det sidste, da Fortuna scorede sejrsmål i overtid
En Celtic-udligning i det 89. Minut og så et Fortuna-sejrsmål et minut inde i overtid! Så kan det ikke blive mere spændende. Men Fortuna-spillerne var selv ude om, at det skulle tage så meget på nerverne inden de kunne trække fra banen med sejren i den første af de to træningskampe på Skotland-turen. Aftenens modstander var Celtic U18, og Fortuna stille med et hold sammensat af U16 og U18-spillere, der kom fra både klubben og fra Dana Cup Academy,
Det var rigtig skotsk vejr - øsende regn - da kampen blev afviklet på Celtics træningsanlæg i Lennoxtown ved Glasgow.
Det var ikke alene spændingen, der gjorde kampen seværdig. Begge hold leverede fodbold på et meget højt plan, som begejstrede tilskuerne.
Fortuna startede forrygende. Og efter kun otte minutters spil scorede Asii Berthelsen til 0-1.
Herefter sad Fortuna på spillet kampen igennem. Alle - ældre som unge - levered toppræstationer.
Man sad kampen igennem og ventede på yderligere Fortuna-scoringen. Skotterne tilspillede sig et par chancer, men hver gang var Laura Jensen på sin plads i målet. Men så, da der var spillet 89 minutter kom overraskelsen ui form af en skotsk udlignende scoring.
Den ville Fortuna ikke have siddende på sig. To minutter senere, et minut inde i overtiden scorede Cecilie Christensen sejrsmålet til 1-2.
Såvel Celtic som Fortuna har New Balance som sponsor, og stiller begge normalt op i næsten samme hvid/grønne trøjer, men til aftenens kamp udviste Celtic gæstfrihed ved at stille op i udebanetrøjer.

Fortuna stiller igen med et hold på torsdag. Her er modstanderen Skotlands U17-landshold og den kamp spilles i Edinbourgh.
På fotoet øverst på siden ses Fortuna-spillerne i de grøn/hvide-trøjer, og det er fra venstre: Sofie Christensen, Freja Sarka, Laura Jensen (målmand), Freya Hedegård, Mathilde Carstens, og Sille Fejerskov.
Bagerst fra venstre: Signe Timmermann, Lise Dissing, Mathilde Søjberg, Julie Haugaard, Emilie Billing, Asii Berthelsen, Lærke Hammer, Olivia Bergmann, Cecilie Christensen, og Signe Carstens.
RedHer borRedFoto 1red
Her bor Celtic FC og her blev Fortuna modtaget             Fortuna-spillerne hygger sig venpå aftenens kamp.
Flere nyheder