Syv nye til start kørte sejren hjem

15. okt 2016

Karoline Smidt alvorligt skadet i Ballerup

Fortuna sendte syv ”nye” på banen i Ballerup – nye i forhold til startopstillingen i Champions League-kampen onsdag. Og det viste sig igen at være et effektivt hold, der kunne hente en sikker sejr på 4-0 med hjem.
Perfekt indsats og ønskeresultat, men der var et alvorligt skår i glæden,
Netop som alt - omkring den halve time - gik på bedste vis, skete uheldet. Karoline Smidt kom ud af en kontaktsituation, som ellers virkede ganske harmløs, med en alvorlig knæskade.
Hun blev hjulpet fra banen og kørt til sygehuset i Herlev.

Caroline1

Afbud til landsholdet

Lørdag aften kunne træner Brian Sørensen blot slå fast, at det virker meget alvorligt, så alvorligt at han straks meddelte landsholdstræner Niels Nielsen, at Karoline Smidt ikke kommer med landsholdet til Kina i de nærmeste dage!
Spørgsmålet er nu, om Karoline Smidt, der netop er kommet på toppen oven på en langvarig skadespause, bliver klar til flere kampe i Champions League og 3F-ligaen.

Kun otte minutter inde i kampen i Ballerup satte Fortuna dagsordenen.
Den brasilianske landsholdsspiller Tamires DI Britto Gomes scorede til 0-1, og da det 20 minutter senere blev 0-2, var det igen den brasilianske spiller der slog til!

MollerSahra

Nu var Fortuna sat på sporet af en storsejr, og der skulle kun gå yderligere to minutter, inden unge Karoline Møller stod for scoringen til 0-3.
Fortuna sad på kampen
Det var et sandt Fortuna-pres! Men så satte Karline Smidts uheld en dæmper på aggressiviteten.
Det var dog et Fortuna-hold, der ville mere. Efter pausen - i kampens 46. minut - blev det 0-4 ved Sahra Dyrehauge.
Fortuna sad på resten af kampen, dog uden at det blev til flere mål
BSF blev holdt nede, og kom ikke til væsentlige chancer.

Alle spillede fremragende

Brian

Midt i bekymringerne over Karoline Smidts uheld, glæder cheftræner Brian Sørensen sig over sin brede trup:
- De spiller fremragende alle sammen. De har gejsten og der er ikke tvivl om talentet. Det gør godt at se, hvad de unge kan præstere, og så er det naturligvis inspirerende, når en rutineret spiller som Tamires går i front som et fantastisk eksempel, siger Brian Sørensen.
- Det giver optimisme forud for de næste kampe i vores hjemlige turnering og kampene i ottendedelsfinalen i Champions League! Nu venter vi spændt på resultatet af lodtrækningen mandag i Nyon

No ACF gallery field data found
Flere nyheder