Sidste kamp for U15A

28. jun 2015

Sidste kamp for U15A

 

U15A

Fortuna Hjørring - VB52 0 - 1

Efter skuffelsen mod Team Aarhus Syd skulle vi rejse os mod VB52, der allerede inden kampen mod os havde sikret sig 1st. pladsen i puljen. Selvom vi tabte kampen med et enkelt mål, så fik vi vist, at vi havde fået skuffelsen rystet af os og hele holdet leverede en flot fight.

Vi forventede, at en stor del af spillet ville komme til at foregå på vores banehalvdel, fordi VB52 pigerne, specielt på midtbanen, ville være os fysisk overlegne. Set over hele kampen, så var det også det der skete. Vi blev presset tilbage på banen og VB52 havde initiativet i det meste af kampen. Fortunapigerne kæmpede dog flot igennem samtlige 70 minutter og indstilling og fight fra vores side var i top.

På trods af at vi var under pres, så forhindrede vi i 57 minutter VB52 i at score og med lidt held kunne vi godt havde hentet en uafgjort, men der kan ikke indvendes noget mod VB sejren på 1-0.

Kampen blev som altid rundet af med at vælge kampens spiller, som blev Julie, der havde mange gode redninger og var med til at holde os inde i kampen. Hele holdt blev rost for en flot fight og ros til de spillere, der løste deres opgave, selvom de blev benyttet på flere forskellige pladser i løbet af kampen.

Om aftenen mødte over 100 spillere og forældre op til afslutningsfest i U14 og U15 afdelingen - tak til alle for en super hyggelig aften.

Vi - trænerteamet for U15A - vil gerne sige 1000 tak til jer U15A piger for de pæne ord, video og gaven .

Vi ses

Trænerteamet Julie, Michal og Svend

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere nyheder