Hentede den første sejr hjem

22. aug 2015

3-0 hjemme over BSF var ikke nok – sejren burde have været større

 

Lørdag skulle Fortuna Hjørring 3F-ligahold simpelthen i gang. Oven på en turneringsstart med to uafgjorte kampe og lige så mange points, var behovet for en 3-points-sejr meget udtalt.

Fra start virkede det som om Fortuna-spillerne var meget opsat på, at der skulle scores, og at mn gerne så en sejr som den på 5-0 det blev til, da BSF senest besøgte Hjørring.

Men det blev til alt for lidt direkte spil fremad på banen. Bolden gik meget på tværs, og spillet nåede ikke frem til reelle afslutninger.

Chichi Igbo var som sædvanlig en slider, og hun viste sin farlighed flere gang, men fik heller ikke sluttet ordentligt af.

Florentina Olar og Sine Hovesens forsøg var også resultatløse.

Fortuna fik så hjælp af BSF’s Simone Johansen, der i kampen 33. minut sendte bolde direkte i eget mål.

Heller ikke den hjælp var tilstrækkelig opmuntring til, at der kom gang i scoringen, så da holdene gik til pause var stillingen fortsat 1-0.

sineline

I anden halvleg kom Fortuna bedre igennem. Anføreren Line S. Jensen havde et formidabelt skud på overliggeren i det 47. minut og to minutter senere blev det så 2-0, da Nevena Damjanovic demonstrerede al sin energi, og fik bolden i mål.

I det 77. minut blev Nejra Sabic skiftet ind og scorede et minut senere kampens mest regulære mål til slutstillingen 3-0.

BSF gav ikke Fortuna Hjørring nogen som helst modstand. Københavnerne havde ikke et eneste regulært scoringsforsøg.

Lørdagens opgave var overkommelig for Fortuna Hjørring. På lørdag er modstanderen Kolding Q, og her skal der betydeligt mere kul på, hvis der skal hentes tre points hjem.

Kampfakta:

33 min: Selvmål BSF 1-0

49 min: Nevera Damjanovic 2-0

77 min: Nejra sabic 3-0

Fortuna Hjørring:

Audrey Baldwin, Mette V. Jensen, Luna Gewitz, Nevera Damjanovic, Tamires Di Britto, Caroline rask, Line S. Jensen, Sine Hovesen (Janelle Cordia), Sydney Payne (Nora Heroum), Florentina Olar og Chi Chi Igbo (Nejra Sabic).

 

Flere nyheder