Hele Verden viser igen stor interesse for Dana Cup

21. feb 2023

Det ser ud til, at unge fodboldspillere fra klubber rundt om i hele Verden nu igen er klar til at rejse til Dana Cup, og der er optræk til en stor Dana Cup 2023.

Tilmeldingerne her fem måneder inden åbningen af den 40. Dana Cup – jubilæumsudgave – er mere end tilfredsstillende.

Medarbejdere fra Dana Cup har været i marken for at propagandere Dana Cup 2023.

Besøg hos klubber og agenter i Norge har en positiv affekt. Rigtig mange norske klubber er nu for alvor klar til at komme tilbage til Hjørring.

 

Dana Cups direktør Jette Andersen

Salgsfremstød i USA og Mexico giver også pote.

 

Jonas Menholt, Jette Andersen, Alison Formann og Bob Andersen er parat til at tage om gæsterne på konventet i Philadelphia

-Vi er blevet modtaget fantastisk godt på det store amerikanske konvent i Philadelphia. Rigtig mange besøgte vores stand, og adskillige af dem udtrykte stor interesse for at deltage i Dana Cup, siger Dana Cups direktør, Jette Andersen.

- Vi ser længere frem og forventer, at den store effekt af indsatsen i Philadelphia først slår rigtigt igennem i 2024, men der er altså også rigtig mange amerikanske klubber, der er meldt til Dana Cup 2023.

I Mexico er interessen om muligt endnu større. Det var en stor oplevelse, at rejse rundt sammen med vores mexicanske agent, Patricia Espinosa.

Hun havde sørget for opvarmningen, og så skulle vi servere varen.

Det var en succes. Vi fik fantastisk modtagelse i såvel helt store som lidt mindre klubber. Her har vi et meget positivt marked et stykke frem i tiden.

Patricia arbejder også med klubber i Sydamerika. Der meldes om større interesse fra Peru og Brasilien.

Hos Chivas – en af Mexicos bedste klubber - fik Dana Cup en hjertelig modtagelse. Denne klub er tilbage i Dana Cup.

Jeg er ikke i tvivl om at vi for adskillige af de eksotiske og elegante fodboldspillere med på Dana Cup 2023. Der bliver mulighed for at matche disse spillere mod europæiske hold, som kommer til Dana Cup for at opnå den store oplevelse, der ligger i en ”landskamp” mod Mexico, Brasilien, Peru eller USA.

Hele klubben møder op, når Dana Cup er på besøg i Mexico.

Hos Dana Cup har vi al mulig grund til at glæde os til året jubilæumsturnering, slutter Jette Andersen.

Det bliver også en turnering med udfordringer. De er taget op centralt med forberedelserne og nu skal samarbejdsklubberne i området også snart i gang med opvarmningen.

Den store udfordring er at få de mange frivillig af huse, så alle Dana Cup-deltagerne får den bedst tænkelige oplevelse. Men her er Dana Cup-organisationen også fortrøstningsfuld.

 

 

Flere nyheder