10. feb 2023

Head of Coaching til Fortuna

Den 1. marts tiltræder 46-årige Nikolaj Dorf Kristensen som Head of Coaching i Fortuna Hjørring.

Nikolajs hovedopgave er arbejde med og kordinere træningen i klubben. Han har bl.a. ansvar for samarbejdet mellem klubbens trænere lige fra U14 til holdet i Gjensidige Kvindeliga.

Nikolaj Dorff møder ind i Fortuna med et fornemt fodbold-CV.

Trænergerningen blev indledt i 2010 hos IF Skjold i Sæby. Samtidig gik han i gang med en omfattende DBU-uddannelse, der blev rundet af med UEFA A-licens i 2021. I det forløb er det også blevet til adskillige supplerende kurser. I dag kan han også smykke sig med titlen som børneudviklingstræner.

Med Nikolaj Dorff Kristensen Fortuna en yderst kompetent Head of Coaching, der har uddannelse og erfaring på adskillige fronter.

I uddannelsesforløbet har Nikolaj Dorff Kristensen været i tæt kontakt med IF Skjold, hvor han har taget sig af såvel ungdoms- som seniorhold.

For den nye Head of Coaching, er det en drøm, der går i opfyldelse, når han på fuld tid kan arbejde med fodboldspillets- og spillernes udvikling.

Han siger samtidig farvel til en stilling som underviser/kørelærer på EUC Nord.

I Fortuna er der store forventninger til den nye medarbejder, der skal bidrage til at holde klubbens gode ry, som udviklingsklub, i hævd!

 

Flere nyheder