Klar til årets gyser!

15. jun 2016

Optimistisk cheftræner op til guldkampen mod Brøndby

Alfred Hitchcock har ikke – så vidt vi husker – skrevet et mere spændende gyser-manuskript, end det drama, planlæggerne af årets 3 F liga-turnering nu er nået frem til slutningen på. Sidste kapitel rulles ud på Bredbånd Nord Arena lørdag kl. 13, hvor aktørerne i dette guld-brag er Fortuna Hjørring og Brøndby.

Kampens slutresultat står totalt åbent, det står åbent for turneringens slutstilling og dermed også for guldets placering. 

Når holdene går på banen er Fortuna to points foran Brøndby, og kan altsåklare sig med uafgjort, men det er vanskeligt at spille på, så der skal kæmpes for sejr.

Mesterskabspokalen befinder sig i øjeblikket i Brøndby. Nu vil Fortuna have den tilbage til Hjørring.

- Guldet skal havne hos os i Hjørring, hvor vi kan møde i stærkeste opstilling. Samtlige spillere er meldt fysisk klar, og mentalt er de også, hvor vi kan ønske det, siger cheftræner Brian Sørensen.

Brian

- Vi ved, at det bliver en svær kamp, men med det momentum, vi oplever i øjeblikket, bør vi sætte tingende på plads her i sidste kamp.

Brøndby er altid en uforudsigelig modstander, så intet er givet. Men umiddelbart virker Fortuna som bedste bud på mesterskabstitlen. Fornemme resultater i de seneste kampe, hvor Brøndby i sine kampe har haft det mere vaskeligt, betyder en del, og så giver det naturligvis også Fortuna-pigerne et moralsk rygstød, at landspokalen blev hentet til Hjørring i en 3-1-sejr over Brøndby.

Spillere og trænere har gjort sit til, at forventningerne med rette kan skrues i vejret. Og så skal holdet blot have en optimal opbakning, når det går løs på lørdag.

- Vi håber på stor opbakning fra alle fans. Det motiverer pigerne ekstra, når de kan føle, at publikum er med dem, siger Brian Sørensen

Der er al mulig grund til, at møde frem på Bredbånd Nord Arena på lørdag, og være med til at bære pigerne frem til mesterskabet, som vil være den helt rigtige krone på værket her i 50-årige Fortunas jubilæumsår. Det har været en fantastisk sæson med dansk futsal mesterskab og pokalmesterskabet. Så skal en sejr i mesterskabskampen være prikken over i’et!

Flere nyheder