Guldet smeltede i de sidste 10 minutter

27. maj 2018
Neva paatoppen 37J4162
Et godt organiseret VSK-hold sendte Fortuna på yderligere spænding.
Med 80 minutter på stadionuret og altså ti minutter tilbage af kampen mod VSK Århus havde Fortuna stadigvæk troen på, at det var denne søndag det danske mesterskab skulle havne i Hjørring.
Men så skred det hele, og det ønskede og eftertragtede guld smeltede lige så stille.
Efter en føring på1-0 til Fortuna forvandledes det hele på 10 minutter til nederlag på 1-2.
- Vi fik aldrig sat vores spil i den kamp, og VSK gjorde det svært for os, Siger assistenttræner Peter Enevoldsen efter at nederlaget og Fortunas første pointstab i turneringen var en realitet.
- Vi vidste, at de var godt organiseret. De er fysik stærke i duel spillet.
- Og så må jeg erkende, at vi i vores spil havde for lidt bevægelse foran boldholderen.
Det var kun til sidst vi fik nogle chancer.

Karen 37J4127
Peter Enevoldsen kunne sammen med 702 tilskuere på Norenergi Arena glæde sig over Fortunas amerikanske målmand, Hannah Seabert, der stod en flot kamp og bl.a. reddede en straffespark. Det var ikke mindst hende fortjeneste, at Fortuna førte så langt hen i kampen, som det var tilfældet.
- Måske var der for mange nerver på, men nu skal vi bare arbejde videre på træningsbanen i den kommende uge. Så skal vi nok levere en god præstation i Ballerup på søndag, hvor vi møder BSFBSF på søndag. Vi tager allerede til København lørdag for at være så godt forberedt som muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Kampens højdepunkter:
19 min. 1-0: Blokeret udspil fra målmand, og Karoline Smidt klar til at dirigere bolden ind, fra en position lige uden for feltet.GlaeVSK 37J4317
82. minut: VSK udligner ved Rikke Bøttcher
86. minut: VSK scorer til 1-2 ved Signe Holt Andersen
Der var gult kort til de to Fortuna-spillere Karen Holmgaard og Nevena Damjanovic
Dommer Michael Rasmussen, linjevogtere Jan Falberg Jensen og Per Værens
Tilskuertal: 702
På søndag den 3. juni kl. 14 får Fortuna en nye chance for at hente guldet. Her skal holdet til Ballerup for at møde slutspillets nr. 4 BSF, der nu er 17 points efter Fortuna.
Efter weekendens kampe er Fortunas førerposition reduceret. Holdet er 5 points foran Brøndby, som er sidste rundes modstander.
Med sejr og tre points i Ballerup er mesterskabet dog afgjort inden sidste runde den 17. juni, hvor Brøndby kommer til Hjørring.
Her tørner de to tophold sammen på Nordenergi Arena kl. 15.
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder