Guldbrag på Nordenergi Arena

13. jun 2018
Tamires 37J4519x
Selv om pokaler og medaljer er placeret, kan man godt tale om et GULDBRAG, når det søndag kl. 15:00 går løs på Nordenergi Arena i Hjørring.
Her møder årets guldvinder, Fortuna, ligaens nr. 2 og sølvvinder Brøndby.
Der er tradition for, at et opgør mellem de to topklubber i dansk kvindefodbold er intenst og spektakulært.
Selv om det danske mesterskab - to runder inden sæsonen blev færdigspillet - var placeret i Hjørring, bliver sødagens opgør ganske givet også en oplevelse.
- Efter vores skuffende indsats og resultat i seneste hjemmekamp mod VSK Århus kom vi hurtigt tilbage på sporet med en sikker udesejr på 4-0 over BFS i Ballerup, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi viste vores høje niveau igen og kørte en sikker sejr hjem. Det betød jo, at det fortjente danske mesterskab kom tilbage Hjørring.
Nu gælder det sølvinderne fra Brøndby, som vi altid spiller tætte kampe imod. Begge hold vil helt sikkert gerne vinde kampen, selv om alt jo er afgjort, inden der fløjtes op.
Vi glæder os meget til kampen og håber, at mange nordjyder kommer for at hylde pigerne efter en flot sæson.
De sidste kræfter skal bruges, inden der venter en fortjent sommerferie til alle spillerne og staben omkring holdet.
I umiddelbar forlængelse af søndagens kamp modtager de to hold, deres medaljer og pokaler. Det er formanden for DBUs kvindeudvalg, Mette Bach - tidligere Fortuna-spiller - der sammen med bestyrelsesmedlem i DBU, Jens Jørgen Møller Nielsen, Hjørring, sørger for overrækkelse af sølvtøj og guldet!
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder