Generalprøve mod Vejle

30. maj 2017
Ny 37J9266
Krav til skarphed på alle fronter
Vejle er ganske vist bundhold i 3F-ligaens slutspil, men det er ikke ensbetydende med, at vejlenserne er lette ofre, når de stiller op i de røde bluser stiller op til Fortunas sidste hjemmekamp i denne sæson på Bredbånd Nord Arena lørdag kl. 13:30
- Det er en meget vigtig kamp mod Vejle. I dag ruster vi os til kampen mod Brøndby den 17. juni i København, hvor det afgøres hvor mesterskabet og guldet placeres, så det er nærmest en generalprøve forud for finalen. Sejr lørdag er en absolut nødvendighed, siger cheftræner Brian Sørensen.
- Vi har været godt spillende på det sidste, og jeg forventer, at vi styrer begivenhederne fra start til slut.
Sidste weekend tabte Vejle 5-0 til Brøndby, men det er alligevel spillere, der på gode dage kan drille et hvilket som helst hold, så vi er nødt til at være skarpe på alle omstillinger og dødbolde.
Vi ser frem til en god kamp, der ender med sikker hjemmesejr, og så håber vi, at rigtig mange tager med på busturen til Brøndby den 17. juni og bakker os op, når vi skal genvinde guldet på deres hjemmebane.
Brian Sørensen havde selvfølgelig - ligesom alle øvrige i Fortuna - gerne set, at sæsonens sidste kamp her Bredbånd Nord Arena, var en finale ligesom sidste år, da Fortuna kæmpede om guldet mod Brøndby, og sikrede mesterskabet til Hjørring.

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder