Går efter større gevinst

15. nov 2018
20181112 Forhaand Fortuna BSF 37J1011red
Der er ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne har betydeligt mere i sig, end det seneste resultat viste. Og det vil holdet demonstrere, når det lørdag kl. 13:30 går løs mod BSF på Nord Energi Arena i Hjørring.
Det er lagt op til en indsats, som resulterer i et bedre og større resultat end 1-1, som Fortuna klarede det med i grundspillets første kamp i Ballerup. Der skal hentes 3 points - ikke mindst fordi man så man kan lægge seneste 4-0-nederlag til Brøndby bag sig!
- Efter 14 dages kamppause er vi klar igen til den ny kamp mod BSF. Vi er meget opsat på, at komme tilbage på sejrskurs efter nederlaget i vores seneste kamp, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi ved, at dagens modstander - BSF - spiller god fodbold, hvis de får tid og plads. Derfor skal vi sætte os på kampen fra start med meget energi og tempo i spillet. Jeg tror godt, at vi kan holde dem fra at score, og gør vi det, skal vi nok få en ny sejr.
Optimismen lever i Fortuna-lejren, og der er ikke tvivl om, at lørdag bliver en fodboldoplevelse på Nord Energi Arena.
Det er 3F-ligaens nr. tre og fire, der mødes, Fortuna vil kæmpe for at avancere, og BSF lægger kræfterne i, for at bevare føling med toppen.
I seneste turneringsrunde sneg VSK Århus sig op på andenpladsen og ligger nu ét point foran Fortuna. VSK møder i weekenden det absolutte førerhold, Brøndby, og det vil ligne et mirakel, såfremt århusianerne henter alle pointsene i den kamp.
Med tre points i BSF-kampen generobrer Fortuna ligaens andenplads, så det er den, der krydses fingre for!
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder