Går efter endnu en revanche

25. okt 2022

Bliver det hattrick når Fortuna søndag eftermiddag Møder Kolding IF på Nord Energi Arena i Hjørring? Det er tredje gang Fortunas nye trænertrio – Bo Zinck, Florentina Olar og Mathias Bengtsson – står bag holdet. To gange er det blevet til sejr, og går man altså efter at fuldføre hattricket. Lykke det er det samtidig en revanche over Kolding IF, der for en måned siden sendte Fortuna hjem med et 2-0-nederlag.

  • Jeg ser frem til den første hjemmekamp med holdet. Vi glæder os virkelig til at vise, hvad vi står for, siger Bo Zinck.
  • -Nu har vi haft en god uge til at arbejde sammen på, og jeg er blevet klogere på endnu flere ting. Og spillerne er kommet til at kende mig endnu bedre.
  • Jeg forventer, at det bliver en hård kamp. Kolding er et fysisk stærkt hold, og spiller meget direkte. Det skaber problemer for mange hold. Men vi jagter en revanche for nederlaget i Kolding.

Nu forsøger vi at sætte dagsorden både offensivt og defensivt. Vi skal- på forskellig måde - skabe endnu flere chancer.

Vi jagter 3 sejre på stribe. Det er en del af jagten, der skal føre os op til Brøndby og HB Køge. Vi er fyldt med selvtillid og tro på tingene.

Pigerne arbejder hårdt til træning og i kampene.

En optimistisk træner, der efter sejre i de to seneste kampe har noget at have optimismen i. Og så er det foran et hjemmepublikum, der skal præsteres.

 

Du kan købe din BILLET HER!

 

Du kan også bruge iPhonen og

finde linket på denne QR-kode:

Flere nyheder