Fynsk talent til Fortuna

12. jun 2017
Sofie Karsberg Petersen 37J0672
Fortunas nye spiller, Sofie Karsberg-Petersen i sin røde spillertrøje som nu skiftes ud med en grøn, som den Signe Bruun er iklædt. (Foto: Jess Madsen)
 
Fynsk talent til Fortuna
19-årige Sofie Karsberg-Petersen, der indtil nu har spillet hos OdenseQ, indgår fra næste sæson som en fast del i Fortunas 3F-trup. Sofie er i første omgang engageret på en 1-årig kontrakt.
- Det er en talentfuld højre back, vi får ind i truppen. Vi har fulgt hende igennem nogen tid, og nu skal det altså være, siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen.
- Hun har sine spidskompetencer i højt tempo, og planen er at få hende udviklet yderligere, så hun kan begå sig på højeste niveau.
Sofie er en målrettet pige, som jeg er sikker på, at vi får stor glæde af.
Sofie har spillet på samtlige landshold lige fra U17, og det er blevet til i alt 21 landskampe.
Det er netop nu tiden, hvor Fortuna arbejder intenst på at få sammensat truppen til næste sæson, og der indgås jævnligt forlængelsesaftaler og aftaler med nye spillere.
Med hensyn til forlængelse har Fortuna netop sikret sig 20-årige Sarah Dyrehauge til truppen i de næste to år.
Sarah har udviklet sig til en solid midtbane, som man altid kan regne med, når der skal ydes. Det forventes, at Sarah udvikler sig yderligere i det næste par år, så hun får stadig større værdi for Fortuna.
Sarah Dyrehauge
Sarah Dyrehauge er med igen i de næste to år. (Foto: Jess Madsen)
No ACF gallery field data found
Flere nyheder