Fylder på fodboldbagagen

16. nov 2023

Dana cup Academy byder velkommen til flere nye spillere blandt andre til den 14-årige midtbanespiller, Anna Pallesen, der kommer til akademiet fra Fjerritslev. Så nu kan hun koncentrere sig om fodbold og skolegang frem for at benytte utallige timer til transport.

Anna er utrolig glad for at være startet på Dana Cup Academy

  • Det har været helt fantastisk. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig tabt eller efterladt.

Jeg elsker, at jeg ikke skal bruge mere end højest 5 minutter for at komme til træning, i skole eller til byen, fortæller Anna

  • Jeg er også utrolig glad for at starte i Fortuna Hjørring. Trænerne er meget engageret og går 100% op i spillernes udvikling, hvilket jeg er vild med. Jeg føler også, at man altid får noget ud af træningen. Man går aldrig hjem fra en træning med en følelse af, at det var spild af tid.

Anna håber, at Dana Cup Academy og Fortuna Hjørring kan give hende en masse gode ting med i bagagen, både fodboldmæssigt og menneskeligt.

Hun håber også, at Dana Cup Academy og Fortuna Hjørring kan hjælpe hende i den rigtige retning, tættere på sine drømme.

  • Jeg valgte at starte på Dana Cup Academy og i Fortuna Hjørring, da jeg håber at kunne udvikle mig og blive en endnu bedre fodboldspiller. Derudover tror jeg også på, at det er det rigtige sted for, at jeg kan komme endnu tættere på mine drømme. Min ultimative drøm er at komme til udlandet og spille. Jeg har altid gerne ville spille i Manchester United. Jeg drømmer også om at spille for landsholdet en dag, men der skal knokles hårdt hver gang 100%, men jeg er selvfølgelig altid klar på en udfordring, slutter Anna.

Martin Stephens, cheftræner for U16, er meget glad for tilgangen af Anna.

  • Vi er utrolig glade for, at Anna er kommet til Dana Cup Academy og Fortuna Hjørring. Hun besidder alle de fodboldmæssige og menneskelige kvaliteter, vi søger hos en spiller. Træningsparat, velopdragen, engageret og hun har et stort fodboldpotentiale.

Anna er en teknisk dygtig spiller med masser af energi. Hun er verbal på banen og altid positiv i sin kommunikation. Hun er en leder, som tager ansvar for sin udvikling. Anna besidder også store menneskelige kvaliteter, som gavner fællesskabet på akademiet og i truppen. Anna er en god holdkammerat, hun er meget vellidt og så smitter hendes gode humør altid af på de mennesker, der er omkring hende!

 

Flere nyheder