Fortuna styrker talent og elite

16. jan 2018
Jacob Larsen 37J0254
Med ansættelse af 37-årige Jacob Larsen, der tidligere har haft ansvaret for talentudviklingen i AaB, giver Fortuna Hjørring talentplejen og eliten et markant løft. Det er et led i de tanker og planer, Fortuna har arbejdet med i de seneste år.
Første skridt blev taget, da klubben den 15. juni 2017 indviede Danmarks første fodboldakademi udelukkende for kvinder. Og nu er Jacob Larsen altså antaget som elitechef.
Fortuna har i længere tid været i kontakt med Jacob Larsen, der i sine otte år som leder af AaBs talentudvikling skabte enorm respekt om sit virke.
Adskillige af de unge spillere, Jacob Larsen havde under behandling, er nået langt. Navne som Kasper Kusk og Lukas Andersen er blandt disse "drenge", og generelt har der gennem mange år været stor respekt omkring AaB’s talentudvikling.
Jacob Larsen, der arbejder som viceskoleleder på Nr. Uttrup Skole, vender med sit engagement i Fortuna tilbage til barndomsbyen, hvor han voksede op med fodbold først i Hjørring Frem og så i Skibsby Højene Idrætsforening. Herpå fortsatte han karrieren i AaB, hvor det blev til 39 førsteholdskampe, inden skader stoppede hans karriere som aktiv spiller.
Men fodbolden opgav han ikke. Som talentudvikler på herresiden er hans renomme ubestridt, og nu skal der så - i Fortuna hvor talentarbejdet opprioriteres - arbejdes på kvindesiden.
 Kim og Jacob 37J0258
Formanden for Fortunas eliteudvalg, Kim Brix, byder velkommen og ser frem til samrbejdet med klubbens nye elitechef.
Jacob Larsen skal styrke elitesatsningen i Fortuna, hvilket skal ske i overensstemmelse med, at klubbens flagskib - holdet i 3 F-ligaen - bevarer sin position i toppen af dansk kvindefodbold. Derfor kommer Jacob Larsen også på banen, når der skal disponeres vedr. holdet i 3 F-ligaen. Han går ind i et nært samarbejde med den nye cheftræner på Fortunas 3F-hold, Carrie Kveton, som netop har overtaget posten efter Brian Sørensen.
Carrie og Jacob skal nu sammen med klubbens eliteudvalg meget hurtigt have antaget en assistenttræner til 3F-holdet.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder