Fortunas U18DM styrker topplacering

08. maj 2021

U18DM IMG 2017 002

Ikke alene forsvarer Fortunas U18DM sin placering i toppen, afstanden til forfølgerne øges også.
Lørdag var det rækkens nr. 2 Kolding Q, der måtte rejse hjem fra kunstgræsbanen i Park Vendia med et nederlag. Fortuna vandt 2-1 - måske ikke prangende, men yderst sikkert. Der var - efter, at Fortuna-pigerne kom i gang i 2. halvleg ikke tvivl om, hvor sejren ville havne. Det betød så, at Kolding Q gled en plads nedad, så det nu er Brøndby, der er Fortunas nærmeste forfølger.
Et fysisk stærkt Kolding-hold lagde - lettere hjulpet af medvinden - fornemt ud med at presse frem mod Fortuna-målet og efter 18 minutters spil kunne Natasja Uldall Knudsen score til 0-1.
Spillet var hele 1. halvleg igennem ganske jævnbyrdigt uden at det kom til yderligere større chancer.
Da holdene kom ud til 2. halvleg var det klart at Fortuna havde gemt kræfterne til denne afgørende afdeling, og 11 minutter inde i halvlegen kom det udlignende mål. Luna Sørensen blev assisteret af Asii Berthelsen.
Ti minutter senere blev sejren slået fast. Igen var det Luna Sørensen, som stod for scoringen. Her blev hun assisteret af Karoline Olesen.U18DM STILLING
En helt igennem gedigen holdindsats var grundlag for den sikre sejr. Alle på dette U18DM-hold yder 100 % og det giver resultat.
Fortuna viste elegant spil, mens Kolding Q var betydeligt mere brutalt spillede. Det resulterede bl.a. i fire gule kort, mens Fortuna spillede kampen igennem uden at se kort.
Fortuna har nu spillet 17 kampe uden nederlag. Det er blevet til en enkelt uafgjort og altså et tab af to points. Med 49 points er Fortuna 15 points foran nummer to, Brøndby, der dog har spillet to kampe færre.
Allerede på torsdag skal holdet på banen igen. Selv om B93 på papiret virker som en overkommelig opgave kommer man igen til at oplevet et 100 % koncentreret Fortuna-hold.
Kun en sejr tæller!

Flere nyheder