Fortunas kamp for at hænge på i toppen...

15. apr 2021

JUBEL

Normalt er det intens kamp om førerpositionen, når Fortuna møder Brøndby. Når de to hold lørdag kl. 14 tørner sammen på Brøndby Stadion skal Fortuna-spillerne kæmpe for at holde føling med ligaens top. For Brøndby er det en kamp, som skal vindes for at holde føling med ligaens tophold HB Køge, der forud for lørdagen runde har to points ned til Brøndby og 7 points ned til Fortuna på tredjepladsen.
Lidt anderledes en traditionelt efter at Fortuna indledte slutspillet med nederlag til HB Køge på hjemmebane.
Niclasx- Det var et hårdt slag, men spillerne er hurtigt oppe at stå, og de er opsat på at komme stærkt igen. Vi føler, at vi havde fortjent bedre i premierekampen. Nu skal vi bevise, at vi kan mere, og det har vi en fantastisk stor mulighed for i kampen mod Brøndby, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Mødet med Brøndby er de største kampe, og det er de kampe, hvor vi ved, at man skal præstere på sit højeste niveau, når man vil vinde og få point. Det har jeg kunnet mærke på træningen. Der leveret koncentreret indsats, selvom flere har været på landsholdsopgaver.
Op til lørdagens kamp gør Niclas Hougaard sig flere specifikke tanker.
- Vi skal hurtigt få kampen over på vores præmisser, men omvendt også være gode til at håndtere de styrker, som Brøndby har.
Vi tror, på trods af en svær start, enormt meget på os selv. Vi kan næsten ikke vente med at komme afsted til Brøndby og vise os frem på bedst mulige måde.
Vi er i en situation, hvor vi skal jagte, men vi bliver også nødt til at tage en kamp ad gangen. Jeg føler, at vi er klar til at præstere på et højt niveau!
Fortuna er inde i en tæt stime med kampe. Efter lørdagens kamp går et løs igen allerede onsdag aften mod FC Thy-Thisted i Thisted, og så er der hjemmekamp på Nord Energi Arena lørdag den 24. april mod Kolding Q.

 

Flere nyheder