Fortuna vil tage styringen

18. jun 2020

 37J2884red
Efter tre kampe med fuld gevinst er det optimistiske og samtidig meget målrettede Fortuna-spillere, der lørdag kl. 14 går ind på kunstgræsset på Fynske Bank Arena i Kolding for at kæmpe for yderligere tre slutspilspoints.
Fortuna har allerede sikret sig deltagelse UEFA Women Champions League fra efteråret, så nu kan spillerne koncentrere sig om jagten på det danske guld.
Kolding derimod har æren at kæmpe for og en meget teoretisk chance for en bronze-placering.
- Vi leverede en solid og kontrolleret indsats mod Thy Thisted onsdag aften, og troen på os selv efter 3-0-sejren tager vi med videre til mødet mod Kolding, siger cheftræner Niclas Hougaard. Han er dog ikke i tvivl om, at det bliver en alvorlig opgave på Fynske Bank Arena.
Niclas 37J4465red- Kolding har i sine seneste 3 kampe set veloplagt ud og arbejdet med en klar plan for, hvordan de gerne vil spille fodbold. Så vi skal med vores styrker i god fremadrettet angrebsfodbold, forsøge at både sætte os på spillet og iscenesætte vores styrker. Så det bliver en spændende og seværdig kamp.
Vi har heldigvis fået fordelt energien rundt på holdet, og har været gode til at justere og tilpasse os undervejs i kampene.
Samtidig har vi en stor diversitet og en bred vifte af kompetencer. I de første tre slutspilkampe har vi fået opbygget en solid base, der gør os i stand til at styre kampen på flere forskellige måder. 20200617 Stillingen
Mens Fortuna spiller i Kolding har rivalen til guldet, Brøndby, besøg af VSK Århus. Brøndby er storfavorit, men skulle det blive til københavnske pointtab, og sejr til Fortuna, kan vendelboerne rejse hjem med guldet.
Sandsynligheden taler dog for, at rundens resultater lægger op til en vaskeægte guldkamp, når Fortuna lørdag den 27. juni tager imod Brøndby.
Går alt som ventet, er stillingen inden sidste kamp, at Fortuna stiller op med to points foran Brøndby.

Flere nyheder