Fortuna vil rejse sig i Århus

13. aug 2020

 

Alvorsord fra Niclas 37J7046RED

Så er det op på hesten igen!
Fortuna blev "kastet af" i liga-premieren hjemme mod FC Thy Thisted Q, men på lørdag skal de danske mestre "op i sadlen" igen. 0-2-nederlaget på Nord Energi Arena skal hurtigst muligt i glemmebogen, og den bog skal skrives lørdag eftermiddag på Ceres Park i Århus, hvor modstanderen er AGF.
Ligesom Fortuna led AGF nederlag i premiererunden. Århusianerne tabte 4-0 til Nordsjælland i Farum. Så det er altså to hold, der forsøger at komme ind i spillet i denne anden runde.
Sæsonpremieren har været anledning til eftertanke.
- Kampen mod FC Thy Tisted Q var bestemt ikke den ønskede start på sæsonen. Det er vi klar over, og vi har her i begyndelsen af ugen arbejdet med at forbedre os på flere parametre. Helt grundlæggende skal vi sætte en endnu større ære i at være det hold, der vil mest, og det hold der vil arbejde hårdest, siger cheftræner Niclas Hougaard.
- Det skal gerne resultere i, at vi i kampen mod AGF, vinder endnu flere dueller, at vi kan være endnu mere fremadrettet og endnu mere afklaret på at flytte os sammen som hold, både med og uden bolden.
Vi har nogle fantastiske spillere, og vi er sultne efter at komme ud og bevise over for os selv, at vi er som ét hold nu.
Der var fine momenter i premierekampen, og vi skabte - især i slutningen af 1. halvleg og starten af 2. halvleg - mange af de chancer, som vi gerne vil have. Men jeg må også indrømme, at den sidste og meget afgørende skarphed manglede, og så blev vi straffet meget hårdt af de to scoringer.
Nu bliver det en fornøjelse at spille på Ceres Park, og møde AGF i det store stadion hvorfra vi har set AGFs herrer i mange Superligakampe.Snerle fremad 37J6989redigeret
Vi skal bruge den her kamp til at vise omverdenen, og ikke mindst os selv, at vi kan meget mere end det vi fik vist i sidste weekend.
I kampen lørdag mod FC Thy Thisted Q måtte Fortunas stortalent Emma Snerle udgå efter et sammenstød med en modstander. Snerle er klar igen til kampen mod AGF.
I lørdags savnede Fortuna også tre udenlandske spillere, Brenna Rae Ochoa og Emily Jayne fra USA samt australske Indiah-Page Riley. DBU har erklæret dem alle spilleberettiget, men de har endnu ikke fået dansk arbejdstilladelse. Om den når frem inden lørdag er uvist. Lørdagens kamp på Ceres Park fløjtes op kl. 14.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder