Fortuna vil forsvare førerpositionen

02. nov 2019

 37J3060redxxx
Det nr. 1 og nr. 5 i Gjensidige Kvindeliga, der søndag kl. 13 mødes på Autocentralen Park - Kolding Stadion. Hjemmeholdet kæmper for at holde sig væk fra en nedrykningsplads, mens Fortuna vil bevare sin topplacering.
Kolding Q har en sejr, en uafgjort samt et nederlag med sig fra de seneste tre kampe. Fortuna har et nederlag og to sejre med fra Gjensidige Kvindeliga og så er der på det seneste indhentet enorme mængder fodbolderfaring fra kampe mod Olympique Lyonnais i UEFA Womens Champions League.
Det blev ganske vis til et samlet nederlag på 11-0 til verdens bedste klubhold. Samtidig var det stor oplevelse og erfaringsskabende at være oppe mod et hold af den kaliber.
Det kostede dog også. Målmand Kelsey Daugherty blev båret fra banen efter et sammenstød med en fransk angriber.
Fortuna-målmanden, der i de to UWCL-kampe mod franskmændene var bedste spiller på banen fik en flænge i knæet. Den blev syet i Lyon og Daugherty er ude af kamp.
Det betyder sandsynligvis, at Fortunas unge målmandstalent Freja Thisgaard træder til som erstatning, Freja kom til Fortuna den 1. juli i år. Hun har spillet 14 kampe på ungdomslandsholdene, og har allerede demonstreret sit store talent i Fortuna.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder