Fortuna udlejer spiller til AaB

04. sep 2020

Til laansCicilie 37J7515
Fortuna prøver noget nyt. For første gang udlejer klubben en ligaspiller. Talentet Cecilie Christensen skal i resten af året være med hos naboklubben AaBs hold i Gjensidige Kvindeliga. Tidligere har Fortuna selv været ude for at leje spillere hos specielt udenlandske klubber, men det, at klubben nu også er blevet "udlåner", er nyt.
- Vi er glade for denne aftale med AaB og Cecilie, der i resten af efteråret skal spille for AaB. AaB har taget initiativet, og vi kunne godt lide ideen om, at Cecilie kunne komme tættere på spilleminutter i Kvindeligaen, det er en god mulighed for alle parter, siger Fortunas cheftræner Niclas Hougaard.
- Cecilie er i høj grad stadig en del af planerne i Fortuna Hjørring, og vi er kun glade for et sådant samarbejde med en anden klub i ligaen, som synes at v19 CECILIE CHRISTENSEN DSC7584REDores spillere er så interessante, at de vil leje dem.
Cecilie kommer fortsat til at træne og være en del af Fortuna Hjørring, med to ugentlige træninger, og vi vil følge hendes udvikling tæt her i efteråret, hvor vi ønsker hende alt det bedste. Vi ser i den grad Cecilie som en fremtidig Kvindeliga-spiller i Fortuna Hjørring. 
Mens Cecilie her i weekenden er med på det AaB-hold, der skal til København for at møde Brøndby, tager klubvennerne fra Fortuna Hjørring også til Sjælland for at spille mod HB Køge.
Når AaB og Fortuna mødes i Aalborg den 17. oktober er Cicilie altså linet op på AaBs banehalvdel.

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder