Fortuna træder ind med hjælp til Vendsyssel FF

20. maj 2019

Fortunas assistenttræner, Peter Enevoldsen, har lovet at hjælpe superligaholdet
Vendsyssel FF får straks, efter søndagens nederlag, ny cheftræner til de sidste to kampe i superligaen.
Det er Fortunas kommende sportschef Peter Enevoldsen, der træder til, og indtager cheftrænerposten efter at Jens Berthel Askou fik fyresedlen, da det ikke lykkedes at bjærge Vendsyssel FF i kampen i Horsens.
Peter Enevoldsen dobbeltjobber i den nærmeste tid, hvor han bevarer sin stilling i Fortuna, samtidig med at han altså skal kæmpe for at Vendsyssel FF bliver i Superligaens, så Hjørring fortsat har hold i de fornemste rækker i såvel kvinde- som herrefodbold.
I en pressemeddelelse, som kan ses i sin helhed HER præsenterer Vendsyssel FF den nye cheftræner.
Sportschef i Vendsyssel FF Ole Nielsen skriver bl.a.:
"Jeg vil jeg gerne sende en stor, stor tak til eliteformand Kim Brix fra Fortuna Hjørring, der har vist stor samarbejdsvillighed i forbindelse med vores aftale med Peter Enevoldsen. Vi er glade for det gode samarbejde de to klubber imellem," siger Ole Nielsen.
- Jeg føler, at det er helt naturligt, at vi træder hjælpende til, når Vendsyssel kan bruge vores assistenttræner. Og så er det jo fint, at Peter selv er med på den, sige formanden for Fortunas eliteudvalg Kim Brix.
- Vi er alle tjent med, at Hjørring har hold i de fornemste rækker, og jeg håber, at redningsaktionen lykkes.
- Så synes jeg i øvrigt, at det er fint, at vi kan demonstrere et positivt, samarbejde, og jeg ser da gerne, at det kan udvikles på andre områder. Vi er jo ikke konkurrenter på det sportslige - nærmest kolleger. Sundhedsområdet er eksempelvis et område, der kan løftes samlet og der skal såmænd nok vise sig mere!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder