Fortuna tager imod FC Barcelona

09. mar 2021

RED DSC 9371 
Returopgør i UEFA Womens Champions League for åben skærm fra Nord Energi Arena
Der er lagt op til endnu en spillemæssig oplevelse, når Fortuna onsdag kl. 15:55 sparker returkampen i UEFA Womens Champions League mod FC Barcelona i gang. Rammen er Nord Energi Arena, men tilskuere må stille sig tilfredse med den ramme, der dannes af tv-skærmen.
Endnu engang mødes de to hold på et stadion, der skal leve med COVID-19-restriktioner, hvilket bl.a. vil sige, at der ikke kan være publikum på Nord Energi Arena, når Fortuna skal kæmpe sig til et positivt resultat. En helhjertet hæderlig indsats resulterede i et udebane-nederlag på 4-0 i Barcelona.
Nu håber man i Fortuna på, at der kan blive tale om et mindst lige så hæderligt og helst endnu bedre resultat i Hjørring.
- Vi er klar over, at det bliver en svær kamp, men også en fed udfordring. Vi lærte meget af kampen i Barcelona, og det skal vi tage med os videre til kampen nu og kampene frem over, siger cheftræner Niclas Hougaard
- Det er stort at have en klub som FC Barcelona på vores stadion i Hjørring, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det til en god oplevelse at følge.
Vi skal være disciplineret defensivt, men omvendt også have modet til at forstyrre Barcelona, tage fat i bolden og forsøge at angribe dem, hver gang muligheden opstår.CHEF NICLAS HOUGAARD HANSEN DSC7714
Vi vil gerne gå fra kampen med oprejst pande og sætter en stor ære i at være med til at skabe en god fodboldkamp. Vi lærer af kampe som disse.
Vi har et hold med stor sult, og som gerne vil bevise at vi kan slå tilbage efter en hård start.

Mens Nord Energi Arena er tom for tilskuere, er der mulighed for at følge kampen på tv. Den transmitteres live på TV3 Sport og Viaplay.
Her bliver det interessant at følge, om de unge Fortuna-spiller
Fortuna mangler publikumsindtægter fra denne kamp. Der er rådet lidt bod herpå ved at sælge støttebilletter: til 50,- kr. Det tiltage er blev godt modtaget, så der nu er solgt over 300 støttebilletter. Men der er mulighed for stadig at købe. Så kan man jo sidde hjemme ved tv-skærmen og glæde sig over at være med til at yde en økonomisk opbakning!
Der kan købes støttebillet her:

BILLETR f2065768 25b4 4594 b57b 7f8fce76ab29

No ACF gallery field data found
Flere nyheder